naco

Everyday, life & style

Gevoed door een gemeenschappelijke nieuwsgierigheid en passie voor zowel techniek als materialen hebben wij in 2005 Nacotrade opgericht. Onze voorkeur voor functionele voorwerpen vloeit voort uit een liefde voor ontwerpen die eenvoud en tegelijkertijd authenticiteit en kwaliteit uitstralen. Met als uiteindelijk doel sociale en duurzame collecties te ontwikkelen, verkennen we traditionele productietechnieken en producten waarin wij geloven en die we willen aanbieden. Als mensen moeten onze zintuigen worden gestimuleerd. Dit kan worden bereikt door ons te omringen met mooie materialen, kleuren en vormen die ons innerlijke vreugde en een thuisgevoel geven.

Het merendeel van onze collecties is ontstaan uit een van de volgende processen: ofwel het metamorfoseren van bestaande producten met ‘spirit’ en een verhaal, ofwel het ontwikkelen van nieuwe producten met behulp van ambachtelijke technieken.

We maken gebruik van gerecyclede of ongebruikte materialen maar ook van industriële materialen. Het belangrijkste selectiecriterium is altijd kwaliteit.

De essentie van het merk naco ligt in de aard van de producten, die stuk voor stuk authenticiteit en een pretentieloze schoonheid uitstralen. Het zijn karaktervolle producten met een originele twist. Op verantwoorde wijze vervaardigd, vormen ze een waardevolle aanvulling op de leefstijl van vandaag de dag. De inspiratiebron van naco ligt voornamelijk in de rijke tradities van lokale culturen. Traditionele ontwerpen en productiemethoden worden bij wijze van experiment gecombineerd en vermengd met hedendaagse stedelijke tendensen. De prachtige remix die hiervan het resultaat is en waarbij functionaliteit en kwaliteit in evenwicht zijn gebleven, is in al onze collecties terug te vinden.

Het basisprincipe van naco is het ontwikkelen van kwaliteitsproducten voor een redelijke prijs. Door middel van de zorgvuldige selectie van materialen en het stroomlijnen van productieprocessen kunnen we voortdurend producten van hoge kwaliteit aanbieden.

Trouw aan onze filosofie van eenvoud wijzen we graag op de natuurlijke kleuren en vormen van de naco artikelen. De verpakking houden we bij voorkeur simpel, functioneel en milieuvriendelijk maar de benodigde productinformatie ontbreekt uiteraard niet

DEALER WORDEN

registreren